a

Non – paint

Zaštitni papiri

Alpina Extreme Heavy Cut 501

Alpina Extreme Heavy Cut 501 je gruba i veoma abrazivna polir pasta na vodenoj bazi. Koristi se za poliranje veoma tvrdih-ceramic fabričkih lakova na vozilima i Gelcoat-a na jahtama i gliserima. Za poliranje tvrdih-ceramic fabričkih lakova na vozilima najbolje koristiti kombinaciju pasta Extreme Heavy Cut 501, nakon toga pasta Alpina Heavy Cut 3300 i na kraju kao završnica, pasta Alpina Final Finish 6000.

Alpina Extreme Heavy Cut 501

Alpina Super Heavy Cut 1000

Alpina Super Heavy Cut 1000

Polir Pasta je veoma abrazivna i efikasna pasta za lakove na vozilima. Uklanja brzo vece stare ogrebotine i ogrebotine od brusenja sa granulacijom P-1500. Koristi se u autorefinish radionicama. Za najbolji i najbrzi rezultat preporuka je da se koristi sa rotacionom polir masinom i sa grubljim sundjerom. Ne sadrzi silikon. Za kontrolu ispoliranosti preporucujemo sredstvo Alpina Control and Cleaner.
Alpina Super Heavy Cut 1000

Kontrola ispoliranosti

Alpina Control and Cleaner

Sluzi za vizuelnu kontrolu u procesu poliranja. Veoma uspesno uklanja sve ostatke od polir paste. Koristi se za nove i stare lakove na vozilima. Cisti poliranu povrsinu od ostataka polir paste, masnoce i voska. Primenjuje se tako sto prvo uklonite sa polirane povrsine visak paste krpom za poliranje. Isprskajte Control and Cleaner ravnomerno na poliranu povrsinu i odmah nakon toga prebrisite cistom krpom za poliranje ili antisil krpom. Za pravilnu upotrebu Control and Cleaner-a koristite dve krpe za poliranje odnosno jednu samo za skidanje viska polir paste pre nanosenja Control and Cleaner-a a drugu samo za brisanje Control and Cleaner-a. Umesto druge polir krpe mozete koristiti antisil krpu. Nakon toga se vidi rezultat poliranja. Ako je potrebno mozete nastaviti sa poliranjem. Moze se koristi se u svim koracima poliranja.