a

Proizvodi za poliranje

Paste

Alpina Extreme Heavy Cut 501

Alpina Extreme Heavy Cut 501 je gruba i veoma abrazivna polir pasta na vodenoj bazi. Koristi se za poliranje veoma tvrdih-ceramic fabričkih lakova na vozilima i Gelcoat-a na jahtama i gliserima. Za poliranje tvrdih-ceramic fabričkih lakova na vozilima najbolje koristiti kombinaciju pasta Extreme Heavy Cut 501, nakon toga pasta Alpina Heavy Cut 3300 i na kraju kao završnica, pasta Alpina Final Finish 6000.

Alpina Extreme Heavy Cut 501

Alpina Super Heavy Cut 1000

Alpina Super Heavy Cut 1000

Polir Pasta je veoma abrazivna i efikasna pasta za lakove na vozilima. Uklanja brzo vece stare ogrebotine i ogrebotine od brusenja sa granulacijom P-1500. Koristi se u autorefinish radionicama. Za najbolji i najbrzi rezultat preporuka je da se koristi sa rotacionom polir masinom i sa grubljim sundjerom. Ne sadrzi silikon. Za kontrolu ispoliranosti preporucujemo sredstvo Alpina Control and Cleaner.
Alpina Super Heavy Cut 1000

Alpina Heavy Cut and Finish 4000

Polir Pasta je zahvaljuci novoj tehnologiji gruba i zavrsna pasta za bezbojne lakove na vozilima. Preporuka je da se kao zavrsna pasta koristi za svetlije nijanse vozila a za tamnije nijanse vozila nakon ove polir paste koristiti Alpina Final Finish 6000 polir pastu. Nova tehnologija ove polir paste znacajno smanjuje vreme poliranja i potrosnju. Polira ogrebotine nastale brusenjem sa granulacijom P-2000. Pogodna je za rotirajuce i ekscentricne polir masine. Za najbolji i najbrzi rezultat preporuka je da se koristi na grubljem ili srednjem sundjeru. Na kraju prebrisati krpom za poliranje. Koristi se u autorefinish radionicama. Ne sadrzi silikon. Za kontrolu ispoliranosti preporucujemo sredstvo Alpina Control and Cleaner.

Alpina Heavy Cut 3300

Alpina All In One Cut Finish and Wax 5000

Polir Pasta namenjena je za stare i nove lakove i boje na vozilima. Uklanja necistoce, ogrebotine i zasticuje voskom. Polira ogrebotine nastale brusenjem sa granulacijom P-3000 i stare ogrebotine. Koristi se u autorefinish radionicama i perionicama. Pogodna je za rotirajuce i ekscentricne polir masine. Za najbolji i najbrzi rezultat preporuka je da se u prvom koraku koristi na grubljem sundjeru sa rotacionom polir masinom a u drugom koraku sa finijim sundjerom sa ekscentricnom masinom. Na kraju ostaviti pastu da osuci pa onda prebrisati krpom za poliranje. Krajnji rezultat je visok sjaj i zastita sa voskom. Ne sadrzi silikon i punioce – filere. Za kontrolu ispoliranosti preporucujemo sredstvo Alpina Control and Cleaner.

Alpina All in One 5000 Cut Finish and Wax

Alpina Final Finish 6000

Polir Pasta je zavrsna pasta za bezbojne lakove na vozilima. Daje visok i dubok sjaj i veoma uspesno uklanja holograme i ogrebotine nastale poliranjem sa grubljim pastama. Koristi se u autorefinish radionicama. Pogodna je za rotirajuce i ekscentricne polir masine. Za najbolji i najbrzi rezultat koristi se sa finijim sundjerima sa eksecentricnom polir masinom. Na kraju prebrisati krpom za poliranje. Krajnji rezultat je visok i dubok sjaj. Ne sadrzi silikon i punioce – filere. Za kontrolu ispoliranosti preporucujemo sredstvo Alpina Control and Cleaner.

Alpina Final Finish 6000

Alpina Wax Gloss and Protection 9000

Premaz sa voskom namenjen je za stare i nove lakove i boje na vozilima. Formira veoma sjajni zastitni film protiv atmosverskih necistoca i naslaga. Koristi se u autorefinish radionicama i perionicama. Za najbolji rezultat preporuka je da pre nanosenja premaza sa voskom ocistite povrsinu sa Alpina Control and Cleaner. Nakon toga promuckajte bocu sa premazom i sipajte malu kolicinu premaza na Finish sundjer za poliranje. Nanesite premaz na povrsinu dimenzije oko 80x80cm i polirajte masinom u maloj brzini po metodi u krst. Premaz se moze nanositi i rucno sa krpom za poliranje. Kada se premaz osusi on zamagli i nakon toga prebrisete povrsinu sa cistom Premium krpom za poliranje bez pritiskanja. Ne koristite premaz kada je povrsina izlozena suncu.

Alpina Wax Gloss and Protection 9000

Alpina Extreme Heavy Cut 1500

Polir Pasta na vodenoj bazi je veoma abrazivna i efikasna pasta za lakove na vozilima i gelcoat na jahtama i gliserima. Uklanja brzo vece stare ogrebotine i ogrebotine od brusenja sa granulacijom P-800. Koristi se u autorefinish i boatrefinish radionicama. Za najbolji i najbrzi rezultat preporuka je da se koristi sa rotacionom polir masinom i sa vunom ili grubljim sundjerom. Ne sadrzi silikon. Za kontrolu ispoliranosti preporucujemo sredstvo Alpina Control and Cleaner.

Alpina Extreme Heavy Cut 1500

Kontrola ispoliranosti

Alpina Control and Cleaner

Sluzi za vizuelnu kontrolu u procesu poliranja. Veoma uspesno uklanja sve ostatke od polir paste. Koristi se za nove i stare lakove na vozilima. Cisti poliranu povrsinu od ostataka polir paste, masnoce i voska. Primenjuje se tako sto prvo uklonite sa polirane povrsine visak paste krpom za poliranje. Isprskajte Control and Cleaner ravnomerno na poliranu povrsinu i odmah nakon toga prebrisite cistom krpom za poliranje ili antisil krpom. Za pravilnu upotrebu Control and Cleaner-a koristite dve krpe za poliranje odnosno jednu samo za skidanje viska polir paste pre nanosenja Control and Cleaner-a a drugu samo za brisanje Control and Cleaner-a. Umesto druge polir krpe mozete koristiti antisil krpu. Nakon toga se vidi rezultat poliranja. Ako je potrebno mozete nastaviti sa poliranjem. Moze se koristi se u svim koracima poliranja.

Sunđeri

Alpina Premium Polishing Pad Super Heavy Cut Orbital 145 mm

Premium sundjer za poliranje FI 145 mm

Alpina Premium Polishing Pad Super Heavy Cut Rotary 145 mm

Alpina Premium Polishing Pad Heavy Cut Orbital 145/165 mm

Premium sundjer za poliranje FI 145/165 mm

Alpina Premium Polishing Pad Heavy Cut Orbital 145/165 mm

Alpina Premium Polishing Pad Finish Orbital 145/165 mm

Premium sundjer za poliranje FI 145/165 mm

Alpina Premium Polishing Pad Finish Orbital 145 mm

Alpina Premium Polishing Pad Super Heavy Cut Rotary 160 mm

Premium sundjer za poliranje FI 160 mm

Alpina Premium Polishing Pad Super Heavy Cut Rotary 160 mm

Alpina Premium Polishing Pad Heavy Cut Rotary 160 mm

Premium sundjer za poliranje FI 160 mm

Alpina Premium Polishing Pad Super Heavy Cut Rotary 160 mm

Alpina Premium Polishing Pad Finish Rotary Ø160 mm

Premium sundjer za poliranje Ø160 mm

Alpina Premium Polishing Pad Super Heavy Cut Rotary 160 mm

Ružice za poliranje

STARCKE Ružica za poliranje 991 A

STARCKE Ružica za poliranje 35 mm

P-2000, P-2500, P-3000, P-5000

Krpe

Alpina Krpa Za Poliranje Basic Crvena 40cm x 40cm

Krpa za poliranje Basic crvena 40cm x 40cm

Alpina Krpa Za Poliranje Basic Crvena 40cm x 40cm

Alpina Krpa za poliranje Professional Siva 40cm x 40cm

Krpa za poliranje Professional siva 40cm x 40cm

Alpina Krpa Za Poliranje Professional Siva 40cm x 40cm

Alpina Krpa za poliranje i voskiranje Premium Plava 40cm x 40cm

Krpa za poliranje i voskiranje Premium plava 40cm x 40cm

Alpina Krpa za Poliranje i Voskiranje Premium Plava 40cm x 40cm

Nosači

Alpina Backing Pad Velcro ø 70/127/150 mm M14

Nosač

 

 

 

Alpina Krpa za Poliranje i Voskiranje Premium Plava 40cm x 40cm